вівторок, 23 квітня 2019 р.


Час підводити підсумки
Осінь 2018  року була насиченою для ліцеїстів нашого закладу інтелектуальними конкурсами всеукраїнського та міжнародного рівня. Наші учні гарно попрацювали. І ось настав час збирати плоди кропіткої розумової праці.
В лютому місяці надійшли  результати всіх конкурсів, в яких брали участь наші ліцеїсти.
У міжнародному онлайн-конкурсі «Олімпіс 2018 – осіння сесія» в цьому році брали участь Лобанов Олександр(21 гр.) та Климчук Нікіта (41 гр.). Вони отримали сертифікати з 5 предметів: природничі дисципліни, математика, українська мова, англійська мова та інформатика. Хлопці відповідали на тестові питання з предметів в режимі онлайн.
В тому самому режимі змагалися і юні хіміки у Всеукраїнському конкурсі «На урок». Серед 12 учасників цього конкурсу є переможці. Це Кутелія Юрій – диплом ІІ ступеня, Никоненко Ангеліна – диплом ІІ ступеня та Коцур Ігор – диплом ІІІ ступеня.
Перевірити та поглибити свої знання з обраних предметів. Таке завдання стояло і перед учасниками Всеукраїнського конкурсу «Олімпус 2018 - осіння сесія».  З хімії було 13 учасників.
Традиційно в стінах нашого закладу проводилася і Міжнародна природнича гра «Геліантус». 34 її учасника спробували свої сили та відповідали на досить складні запитання з біології, хімії, географії та фізики. Є серед них і такі, які показали високі результати. Журавель Олена одержала диплом ІІ ступеня за свою кропітку працю.Серед учасників конкурсів є діти, які брали участь у декількох конкурсах. Всі учасники отримали свої заслужені нагороди.